OM OSS

Vårt mål är
100% nöjda kunder

Expert på värmepumpar och luftkonditionering!
Vårt mål! Alltid 100% nöjd kund!

Vi är Luftmiljöbutiken

Din värmepumpinstallatör för hela Stockholmsområdet!

Vi levererar långsiktiga och hållbara lösningar med hög kvalitet och professionell kunskap. Vi finns här när du vill ha den bästa servicen och kvaliteten på en ny luftvärmepump. Vår filosofi är att du som kund alltid skall bli nöjd. Vi lovar bland annat kostnadsfri offert och konsultation.

BEHÖRIGA KYLTEKNIKER

Alla våra installationer utförs av våra erfarna och certifierade kyltekniker klass 1. Vilket är ett krav vid installation.

SNABB SERVICE

Vi återkopplar alltid våra kunder så fort vi kan. Vi ger alltid 100% så du som kund känner dig trygg och säker.

ROT-AVDRAG

30% av arbetskostnaden kan dras av med ROT-avdraget. Få ett fast pris på ny luftvärmepump eller AC redan idag.

Värmepump –  Luftvärmepump – Luft Luftvärmepump i Stockholm

Behöver ni hjälp med att byta ut en äldre luft- luftvärmepump i Stockholm?

Vi säljer, installerar och servar luftvärmepumpar i hela Stor-stockholm till ett fast pris. Våra kvalitetspumpar och värmepumpstillbehör är anpassade för att klara våra tuffa skandinaviska förhållanden. Alla våra luftvärmepumpar är från kända tillverkare och erhåller hög kvalitet.

OM OSS

Luftmiljöbutiken

Vi erbjuder pumpar av hög kvalitet installerade av professionella installatörer.

Luftmiljöbutiken har sedan 1994 hjälp hushåll, företag, kontor, butiker och bostadsrättsföreningar att spara energi genom att investera i värmepumpar och luftkonditionering. Med korrekt installation skapar vi behagliga inomhusmiljöer med frisk luft och optimal temperatur året runt. Vi är ett INCERT certifierat kylföretag och har endast installatörer som är certifierade.

luftvärmepumpar Stockholm pris
luftvärmepumpar Stockholm pris

Köp luftvärmepump  – Kostnadsfri offert

Vi hjälper dig med installation av  värmepump när du köper av oss.

Om du ska köpa och installera en värmepump i Stockholm är vi det perfekta valet.

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning med rådgivning i valet av värmepump, förslag av placering för optimal luftspridning, samt professionell installation av din värmepump. Vi har ett brett sortiment av värmepumpar som är tillverkade för vårt Nordiska klimat. Vi gör alltid en installation av värmepumpen så att du som kund kan känna dig trygg med ditt köp.

VI ERBJUDER ALLTID

Kostnadsfri konsultation & offert

Om du vill köpa och installera en luftvärmepump i Stockholm hjälper vi dig med rådgivning inför ditt köp av värmepump som våra skickliga kyltekniker installerar. Vi har stor erfarenhet av att installera alla typer av Luft-luft värmepumpar, och vi ser till att ditt nya system installeras korrekt.

Vi erbjuder även rengörningsservice för att hålla ditt system igång utan problem i många år framöver. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att boka en kostnadsfri konsultation!

Layout Mockup