Klimatsmart Val

Prisvärda luftvärmepumpar

Sänk elkostnaden upp till 50%

R

Enkel installation

R

Värmer, svalkar, avfuktar och renar luften

R

Vi installerar luftvärmepumpar i Stockholm

R

Fjärrstyrning - ofta via mobil

R

Snabb uppvärmning

En lönsam investering med ROT-avdraget

ROT avdraget ger dig möjlighet att dra av 30 % för kostnaden av arbetet, dock max 50 000 kr/ägare och år. Kom ihåg att ROT-avdraget är sammanfogat med avdraget för hushållsnära tjänster.

Bra priser & stort utbud

Att installera en luftvärmepump behöver inte vara dyrt. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra värmepumpar och professionell installation av våra certifierade kyltekniker. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert åt våra kunder.

Säker & trygg installation av behörig personal

Vi har lång erfarenhet av luftvärmepumpar och har all certifiering som krävs. Detta är för att du ska vara säker att jobbet blir rätt utfört.

 

 

Vi installerar prisvärda luftvärmepumpar i Stockholm

Med ett stort utbud av olika modeller från ledande märken som Bosch, CTC, Daikin, Mitsubishi, Toshiba och Samsung luftvärmepumpar driftsäkra och ger lägre uppvärmningskostnad. Vi ger dig en helhetslösning med rådgivning i val av värmepump och proffsig installation av våra erfarna kyltekniker.

Funderar du på att investera i en ny luftvärmepump?

Gör som många av landets fastighetsägare redan har gjort – skaffa en luftvärmepump! Luftvärmepumpar är ett utmärkt sätt att minska dina elräkningar. De är mycket effektiva och billiga att använda och kräver inte mycket underhåll. Vill du spara pengar på dina elräkningar? Överväg att installera en luftvärmepump i ditt hem, garage eller fritidshus!

Halvera uppvärmningskostnaden med rätt värmepump

När det är dags att uppdatera värmesystemet erbjuder vi värmepumpar med höga scopvärden som är energiklassade A+++. En luftvärmepump, rätt placerad i öppen planlösning kan göra en stor ekonomisk skillnad i ditt hus men också vara en mycket bra lösning för ditt fritidshus, garage, kontor och attefallshus.

Kvalitetssäkra din installation av värmepump

Säkerställ att din luftvärmepump fungerar som den ska. Enligt gällande lagstiftning måste installation av värmepumpar ske av certifierad kyltekniker.
Du är välkommen att ta del av vår expertis, oavsett om det gäller rådgivning eller installation. Vi ger dig professionell hjälp från start till mål. Vi erbjuder även rengörningsservice av din anläggning för att säkerställa en lång och effektiv livstid.

Våra nöjda kunder!

Ta del av våra recensioner från nöja kunder vid installationer av luftvärmepumpar – vi kan värmepumpar!

EN SAMMANFATTNING

Vanliga fel på värmepumpar

En sammanfattning av ”Vanliga fel på värmepumpar” där vi reder ut olika problem som kan uppstå med värmepumpen, och hur du enklast ser till att få bukt med dessa.

Vanligaste Felen luftvärmepump

Är det kallt hemma? - Kompressorhaveri

Varför går en kompressor sönder? Det kan självklart bero på många saker, men den vanligaste anledningen är att kompressorns arbetsmiljö ställer till det.

M

Antal start/stopp

M

För höga temperaturer

M

För lite köldmedium

värmepump Stockholm pris

De vanligaste felen på värmepumpar idag!

Detta är några av de vanligaste felorsakerna på värmepumpar idag, och som påverkar både energiförbrukning, servicebehov och livslängd på värmepumpen..

M

Kretskort som går sönder

M

Missljud från fläkt

M

Läckage av köldmedium

 Vad kan man göra för att undvika problem?

Service och rengöring av innedelen är det viktigaste för att förlänga livslängden på din luft luftvärmepump. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för service och rengöring / Vi erbjuder alltid en gratis offert. / Säker & trygg service av behörig personal på plats!

 

För vi bryr oss!

Varför bör jag installera en luftvärmepump?

 • Det finns många fördelar med att installera luftvärmepumpar. Den största fördelen är att det är en låg investering som kan spara mycket pengar på dina uppvärmningskostnader.
 • Den passar också för nästan alla typer av hus och fastigheter.
 • Vi ser till att du får rätt luftvärmepump utifrån ditt behov!

Betala inte för mycket för din värmepump!

 • Vi erbjuder prisvärda värmepumpar med installation i Stockholm med omnejd!
 • Våra värmepumpar har upp till 5 års garanti!
 • Alla våra värmepumpar är av kända varumärken.
 • Vi ser till att du får rätt luftvärmepump för ditt behov!

Nyttja ROT-avdraget

 • Vid ny installation eller byte av din gamla luftvärmepump i Stockholm. Privatpersoner i Sverige kan få skatteavdrag (ROT-avdrag) för installation eller utbyte av en luftvärmepump.
 • Avdraget är 30 procent av kostnaden för arbetet, upp till 50 000 kronor. Om du vill veta hur mycket installationen eller utbytet kommer att kosta?
 • Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

 

Luftvärmepumpar tillverkade för Nordiskt klimat

 • Vi erbjuder luftvärmepumpar för installation i stora delar av Sverige som är anpassade för vårt Nordiska klimat.
 • Modeller från välkända märken som Toshiba, Mitsubishi, Panasonic och Gree.
 • Kontakta oss redan idag så hjälper våra experter dig med hitta rätt luftvärmepump till bästa pris.

 

Läs senaste nytt inom luftvärmepumpar

Guide om Luftvärmepumpar Stockholm

Guide om Luftvärmepumpar Stockholm

Värmepumpar och Luftvärmepumpr har blivit en oumbärlig del av Stockholms uppvärmningssystem. Att välja rätt luftvärmepump är av avgörande betydelse för att säkerställa effektivitet och kostnadsbesparingar. I denna guide kommer vi att dyka djupt in i världen av...

read more
5 Vanligaste problemen med värmepumpar

5 Vanligaste problemen med värmepumpar

Värmepumpar och AC är ett effektivt och miljövänligt sätt att hålla huset varmt. Men som med all teknik kan det finnas problem från gång till gång. Nedan har vi listat de fem vanligaste problemen med värmepumpar. Kondensering: Kondensorproblemet uppstår när...

read more
5 tips innan du väljer värmepump, klimatanläggning eller AC

5 tips innan du väljer värmepump, klimatanläggning eller AC

När det gäller att välja rätt uppvärmning eller kyla för din bostad, kan det vara svårt att välja eftersom det finns flera olika alternativ. Värmepumpar, klimatanläggningar och AC-system är några av de mest populära uppvärmning / kylning alternativen. Låt oss gå...

read more
Installera Luftvärmepump

Fördelar med luftvärmepumpar.

När gjorde du en lönsam investering sist, som ger svalka på sommaren och reducerar energiförbrukningen på vintern med upp till 50%? Gör som andra villaägare; – investera i en luftvärmepump!

R

Energibesparande uppvärmning för hela bostaden

R

Välj vägg- och golvmodeller efter behov.

R

Fjärrstyrning - Via mobil eller surfplatta.

R

Kan användas som luftkonditionering på sommaren.

Vi hjälper dig hela vägen!

Vi ger dig råd i valet av värmepump och dess placering och våra erfarna kyltekniker ser till att du får en snygg och proffsig installation.

R

Dedikerad Support

Våra experter hjälper dig med dina frågor angående ditt val av värmepump och installation.

R

Trygg service

Våra erfarna, certifierade kyltekniker finns nära dig i Stockholm.

R

Totalgaranti

Högsta kvalitet till bästa pris, alla våra produkter har 5 års garanti.

Vanliga frågor om luftvärmepumpar

Om du funderar på att installera en värmepump i Stockholmsregionen kan vi hjälpa dig! Vi har ett brett utbud av värmepumpar att välja mellan och våra experter kan hjälpa dig att välja den bästa modellen för ditt hem. Dessutom installerar vi dem snabbt och effektivt så att du direkt kan minska din uppvärmningskostnad.

Vad gör en luftvärmepump?

En luft-luftvärmepump utvinner energi från utomhusluften för att värma upp luften inomhus. Den kan inte användas för att producera varmvatten. En luftvärmepump filtrerar luften i ditt hem för att bli av med damm och partiklar som pollen. 

Vilken värmepump ska jag välja?

Om du har direktverkande el och inget vattenburet system är en luft/luft-värmepump det bästa valet. Om du har ett vattenburet system kan du välja mellan en luft-vattenvärmepump eller en bergvärmepump. Bergvärmepumpen är det mest fördelaktiga valet eftersom den har de lägsta driftskostnaderna.

Minska uppvärmningskostnaderna med 50%. Installera en luftvärmepump!

 En luftvärmepump kan bidra till att minska dina elräkningar och spara pengar. Faktum är att du kan minska uppvärmningskostnaderna med upp till 50 %!

Är luftvärmepump en bra investering?

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump. Du kommer att se långsiktiga effekter, t.ex. minskade uppvärmningskostnader med upp till 50 %. Du får en bättre inomhusmiljö och en behaglig temperatur, varma som kalla dagar.

Kontakta oss idag! Få en kostnadsfri offert!

Vi svarar på dina frågor och återkommer till dig så snart som möjligt.